Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Muğla Deprem - Muğla'da ikinci deprem! | Rudaw.net : Muğla deprem ile ilgili 5 haber listeleniyor.

Muğla Deprem - Muğla'da ikinci deprem! | Rudaw.net : Muğla deprem ile ilgili 5 haber listeleniyor.. Ile ilgili 34 adet etiketli haber bulunmuştur. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Muğla deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel muğla deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi.

Muğla'da korkutan deprem | 3. Sayfa
Muğla'da korkutan deprem | 3. Sayfa from i.haber3.com
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem. Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu.

Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Son dakika muğla deprem haberleri ve muğla deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra. Muğla deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel muğla deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem yaklaşık yerin 25,44 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Muğla'da deprem!
Muğla'da deprem! from www.habererk.com
Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ile ilgili 34 adet etiketli haber bulunmuştur. Muğla deprem ile ilgili 5 haber listeleniyor.

Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi.

Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Muğla deprem son dakika şiddeti kaç? Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. İşte ege'den son dönemde meydana gelen tüm depremler ve şiddetleri. Muğla valisi'nden depremle ilgili açıklama.

Deprem yaklaşık yerin 25,44 kilometre derinliğinde meydana geldi. Muğla deprem ile ilgili 5 haber listeleniyor. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi.

Muğla''''da korkutan deprem - Yurt haberleri
Muğla''''da korkutan deprem - Yurt haberleri from i.dha.com.tr
Gelen son dakika bilgilerine göre; İşte ege'den son dönemde meydana gelen tüm depremler ve şiddetleri. Ile ilgili 34 adet etiketli haber bulunmuştur. Son dakika muğla deprem haberleri ve muğla deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Muğla valisi'nden depremle ilgili açıklama.

Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. İşte ege'den son dönemde meydana gelen tüm depremler ve şiddetleri. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Muğla deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel muğla deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com.